Over ons

Welkom bij The View Mechelen, een trendy en gezellige brasserie aan het water met een uniek uitzicht op het overstromingsgebied De Grote Vijver. The View is een hip restaurant, lounge en zomerbar aan het gezellige waterskimeer Battenbroek in Mechelen.
Wij staan voor een lekkere fusion keuken met dagverse ingrediënten, bereid door een enthousiast team van ervaren koks. Restaurant The View is de plek bij uitstek om te genieten van heerlijk tafelen, een fantastisch groot terras en natuurlijk het rustgevend panoramisch uitzicht op de Grote Vijver. What a View!

De Buurt

Dankzij onze unieke ligging aan Battenbroek meer, is het de ideale uitvalsbasis voor al wie een gezellige uitstap wil doen. Op zoek naar een unieke locatie voor een zakelijke lunch, een leuke tijd met de famillie of een romantisch diner? Laat je dan verwennen door het ervaren team bij The View. Er is bovendien meer dan genoeg gratis parkeerplaats voor alle comfort. Ook voor wie tijdens een avontuurlijke dag watersporten of een fikse wandeling of fietstocht langs Dijle of de Nete toe is aan iets lekkers, of zich even op vakantie wil wanen, is bij ons zeker op het juiste adres.
Kortom, er is een gevarieerd aanbod voor jong én oud, met zeker voor ieder wat wils.

Mechelse Waterski Klub

Bij onze buren van de Mechelse Waterski Klub kan je je helemaal uitleven als wakeboarden of waterskiëen je ding is, of je nu een pro bent of het je eerste keer is.

Ook voor grote (bedrijfs) groepen

Op zoek naar een unieke locatie, tussen Antwerpen en Brussel, in Mechelen? Interesse om je (groeps) event door te laten gaan bij The View? Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden. Er is een ruime parking aanwezig.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info