Op het menu
The View staat voor een lekkere fusion keuken met dagverse ingrediënten, bereid door een enthousiast team van ervaren koks. Op de menu heel wat nationale en internationale gerechten met een moderne twist, gecreëerd met de beste regionale ingrediënten.
Salades
Salades
met quinoa, avocado, feta, chiazaad en cashewnoten
met boontjes, zongedroogde tomaten, cranberries en een honingmosterddressing
gemarineerd met soja-oestersaus, chili, gember, citroen en koriander
met paddenstoelen, boontjes, Parmezaan en een vinaigrette van appel
Voorgerechten
Voorgerechten
met parmezaanschilfers, verse rucola en truffel mayonaise
met grijze garnalen, mimosa -ei en een crème van peterselie
met basilicumpesto en parmezaancrème
van Belgische wit-blauw
met sweet soja, gember en een crème van avocado
met een crème van erwt-munt en citroendilledressing
met een compote van tomaten, peterselie en citroen
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
met zout gekonfijte sjalot, choronsaus en frietjes
met frietjes en een saus naar keuze
van mals rundsvlees bereid met bruin streekbier en frietjes
van Belgische Wit-Blauw, huisbereid met frietjes
met zuiderse groenten, gekonfijte ratteaardappelen en zongedroogde tomatenjus
met knapperige groentjes, Thaise gele curry en rijstnoedels
met hoevekip, Parijse paddenstoelen, kippengehaktballetjes en frietjes
met een puree van spinazie en een beurre blanc
met een ravioli van rivierkreeft en een Dashi-bouillon
met paddenstoelen, groene asperges en truffel
met paddenstoelen een geparfumeerde truffelsaus
Vegetarische lasagne op basis van knapperige gegrilde groenten
Desserts
Desserts
met crème anglaise en vanille ijs
geïnfuseerd met amandel
vanille ijs met verse chocoladesaus
van witte chocolade, praliné en caramel
met salted caramel ijs
van rode vruchten