Smaakvol cadeau

Op zoek naar een origineel en vooral ‘smaakvol’ cadeau? Koop hier eenvoudig uw cadeaubon en verras vrienden, famille of collega’s met een heerlijke lunch of Diner in een unieke setting bij The View. Bestel hieronder eenvoudig een cadeaubon via onze partner Dinner Gift.

Smaakvol cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau of meer nog een fijne beleving? Met onze bon verwent u een geliefde met een heerlijke middag of avondje uit in een fantastische setting aan Battenbroek meer. Een geschenkbon voor een restaurantbezoek aan The View is ideaal voor elke gelegenheid. Lunch, diner of aperitief, wij zorgen voor een fijne culinaire belevenis. Fijnproevers zullen in de wolken zijn met deze cadeaubon!

Onze cadeaubon wordt aangeboden in samenwerking met Dinner Gift. Een online platform waar u terecht kunt voor cadeaubons voor culinaire belevenissen en unieke etablissementen.

Mechelse Waterski Klub

Bij onze buren van de Mechelse Waterski Klub kunt u zich helemaal uitleven als wakeboarden of waterskiëen uw ding is, of u nu een pro bent of het uw eerste keer is.

Ook voor grote (bedrijfs) groepen

Op zoek naar een unieke locatie, tussen Antwerpen en Brussel, in Mechelen? Interesse om uw (groeps) event door te laten gaan bij The View? Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden. Er is een ruime parking aanwezig.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info